Въздействие на масажа на работното място

Масажът на работното място има следните благоприятни въздействие и предимства:

1. Повишава концентрацията и работоспособността
2. Облекчава умствената умора
3. Намалява стреса
4. Облекчава мускулната болка и напрегнатостта
5. Повишава тонуса и енергичността
6. Успокоява нервната система
7. Облекчава и компенсира негативите от продължителната работа
8. Повишава имунната система, което намалява заболеваемостта и съответно отсъствията от работа

 


Нервното напрежение и стреса на работното място са причина за намалена работоспособност и поява на болки във врата, раменете и кръста. Затова много от хората, които работят на компютър, търсят различни начини за релаксиране и намаляване на нервното напрежение - чрез плуване, йога или фитнес и др. Ние предлагаме на вашето внимание един алтернативен по-ефективен и лесен начин за релаксиране - масаж на работното място. Това е едно отлично решение за постигане на по-голяма ефективност в работния процес, без напускане на работното място.


Предлаганият от нас офис масаж съчетан с акупресура е два вида: релаксиращ и тонизиращ, като процедурата се избира индивидуално в зависимост от предпочитанията на човека.


Релаксиращият масаж се провежда с по-бавни движения и целта е да се отпуснат по-добре мускулите. Той има положителен ефект при главоболие, нервно напрежение и умствена преумора.


При тонизиращия масаж се използват по-бързи движения, като целта е да се тонизира организма, да се повиши работоспособността и човекът да може с по-голяма лекота да се включи в работния процес.


Голямо предимство на офис масажа е, че не губите време за придвижване, тъй като процедурата се провежда в офиса, където работите.

Продължителност на процедурата: Офис масажът съчетан с акупресура се провежда в рамките на 15 минути.

Китайски масаж в офиса.

Правим акупресура (натиск с пръст) на 10 от най-важните точки от меридианите,които се намират на гърба и врата.


Целта е да се раздвижи енергията в даден меридиан. Оттам се засилва имунната система и жизнения тонус. Китайският масаж се прави за създаване на обща енергийна хармония в организама и поддържане на добро здравословно състояние.

Доволни хора